top of page

CHECK OUT MY NEW BLOGS!

  • Foto van schrijverBrechje Seegers

Een Blik Achter de Schermen: Onze Bijdrage aan de Spannende Romantische Komedie "Vuur en Vlam"

Bijgewerkt op: 22 aug.

Vanaf 1 september is de spannende romantische komedie "Vuur en Vlam" te zien op Amazon Prime. Wanneer een brand uitbreekt tijdens een speeddate avond in een restaurant moet de hoofdpersonage en andere vrijgezellen zien te overleven. Deze film belooft een onvergetelijke ervaring.


Een brandweerwagen in het donker, omringd door een grote vlammenzee die de nacht verlicht.

Onze Rol in het Project

Toen 2CFILM ons vroeg om talenten te leveren voor "Vuur en Vlam", gingen we direct aan de slag. Ons doel was duidelijk: een groep figuranten, edelfiguranten en acteurs samenstellen die niet alleen de technische acteerervaring hadden, maar ook de emotionele diepgang konden brengen die deze film nodig had. Dankzij onze zorgvuldig geselecteerde talenten verliepen de opnames niet alleen soepel, maar konden de scènes zelfs in recordtijd worden vastgelegd. Waren de regisseur en producent ook zo onder de indruk van de prestaties van ons team? One way to find out!


Uitdagingen en Hoe We Ze Oplosten

Elk project kent zijn uitdagingen, en "Vuur en Vlam" was daarop geen uitzondering. De opnames zouden slechts drie weken duren, en de aanvraag voor talenten kwam op het allerlaatste moment binnen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van getalenteerde professionals konden we snel schakelen en binnen korte tijd een geschikte groep figuranten en edelfiguranten vinden. Ondanks de korte voorbereidingstijd slaagden we erin om zelfs de meest specifieke profielen in te vullen, inclusief de beschikbaarheid voor meerdere draaidagen. De flexibiliteit en toewijding van onze talenten speelden hierin een cruciale rol.

Mega trots natuurlijk op het team!


Noodhulpscène 's nachts met brandweerlieden, politie en paramedici die een situatie in de buurt van een hoog kantoorgebouw bijwonen. Een groot opblaasbaar kussen en hulpverleningsvoertuigen met zwaailichten zijn zichtbaar.

De Impact: Een Vertrouwensstem van de Klant

Hoewel de producent geen uitgebreide feedback gaf, spreekt hun reactie boekdelen: meerdere nieuwe aanvragen voor commercials. Dit is misschien wel het grootste compliment dat je kunt krijgen—het vertrouwen om samen te werken aan toekomstige projecten.


Blik op de Toekomst

Wat betreft toekomstige samenwerkingen, kan ik helaas nog niets verklappen. Maar volg ons zeker op Instagram en houd onze website in de gaten voor updates. Wat ik wel kan zeggen, is dat dit project een geweldige ervaring was en dat ik ontzettend trots ben op de talenten van IAW. Dit was onze eerste bijdrage aan een filmproductie, en het smaakt absoluut naar meer!



Benieuwd hoe wij jouw project kunnen versterken? Druk op de knop hieronder en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!




Brechje Seegers - Eigenaar It's A Wrap Agency

@itsawrapagency

Het logo van It's a Wrap Agency, een nederlands entertainmentbureau dat hostesses, dansers, modellen, acteurs en unieke acts biedt


Comments


bottom of page