top of page

CHECK OUT MY NEW BLOGS!

  • Foto van schrijverBrechje Seegers

Het Geheim Achter Succesvolle Evenementen & Hoe Het Allemaal Begon: It's A Wrap Agency!


De Start van Mijn Reis

Mijn avontuur in de wereld van entertainment en evenementen begon in 2019. Als allround entertainer en model had ik, Brechje, het voorrecht om op te treden bij diverse evenementen door heel Nederland en het buitenland. Hoewel ik mijn werk met veel plezier deed, merkte ik dat de motivatie en het enthousiasme bij sommige entertainers soms ontbraken. Vaak had dit te maken met lage vergoedingen, gebrekkige briefings en het minimale persoonlijke contact met de agencies en/of klanten.


De Ommekeer

Er waren echter ook evenementen waar alles perfect georganiseerd was: de entertainers werden warm ontvangen, de catering was goed geregeld, en er was duidelijke communicatie over de verwachtingen. De juiste mensen waren geselecteerd op basis van hun specifieke kwaliteiten en werden eerlijk beloond voor hun werk. Deze ervaringen brachten me aan het denken: waarom zou een evenement met een kleiner budget minder gemotiveerde entertainers moeten krijgen? Waarom is er zoveel verschil in de werkwijze van verschillende agencies? En hoe kan het dat projecten soms worden afgeschreven vanwege een beperkter budget of een gebrek aan uitdaging?


 De Oprichting van It’s A Wrap Agency

Deze vragen leidden tot een besluit: ik ruilde mijn glitterpakjes in voor een meer zakelijke aanpak. Ik wilde zelf entertainmentconcepten ontwikkelen en producties uitvoeren, gebaseerd op de waarden die ik essentieel acht in de evenementenbranche. Voor mij draait succes om openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en persoonlijke aandacht.


Onze Kernwaarden

Bij It’s A Wrap Agency hebben we een aantal kernwaarden geformuleerd die de basis vormen van ons werk:


Een Team om Trots op te Zijn

Ik ben ontzettend trots op mijn team. Een team waarmee ik niet alleen graag samenwerk, maar waarvoor ik altijd klaarsta. Een team waarvan ik zeker weet dat ze keer op keer het beste resultaat leveren—voor mij, voor de klant, en voor het gehele project. Samen zorgen we ervoor dat elke opdracht met succes wordt afgerond en verwachtingen worden overtroffen.



Welkom Bij It’s A Wrap Agency

Bij It’s A Wrap Agency streven we samen naar perfectie. Ons doel is om van elke samenwerking een succesverhaal te maken, waarin de kracht van ons team volledig tot zijn recht komt. Wij staan klaar om het beste uit jouw evenement te halen.



 "Persoonlijk contact, eerlijke vergoeding en goede voorbereiding zijn cruciaal voor mij. Ik wil een open en betrouwbare industrie creëren waarin iedereen op elkaar kan rekenen. Zo haal ik het beste uit mijn talenten, zodat zij het beste uit jouw event halen."

 

Klaar om samen te werken en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen het verschil kunnen maken!



Brechje Seegers - Oprichter It's A Wrap Agency


Comments


bottom of page